pipparkakor

På lördag ska jag hem till landet och hjälpa mamma och pappa att va barnvakt åt min Arvid! pratade me bror igår och Arvid såg tydligen mycket fram emot att baka "pipparkakor" som han uttryckte det =)
Vi ska även ner till byn och försöka tvinga på Arvid på en hästrygg, men med tanke på att han är rädd för flugor så har jag fått för mig att det är en rätt svår uppgit (eller snarare omöjlig). Men om jag får bestämma så tycker jag att han kan skita i hästryggar och ägna sig mer åt gitarr spel och poker så att hans faster kan få en känd eller rik brorsson! =)

Ska ev. köpa kläder till Arvid i julklapp så förslag på schyssta/tuffa/annorlunda klädaffärer mottages tacksamt!!

// ellan

biff á la vart är du?

nu får du allt ta å komma ut ur annes magge....för annars kanske jag inte kan träffa er på jul så se nu till att skynda på lite!!! kom imorrn så kommer du på min mammas namnsdag =) (inte för att det har någon betydelse men men)


Fick btw inte lägenheten i majorna =*(
ringde dock till tanten på Familjebostäder och undrade vad det var för fel på mig...
Hon förstod nog inte riktigt min fråga men när jag sa att handlade om varför jag aldrig fick någon lägenhet så försökte hon förklara att det inte är mig det är fel på utan det finns ca. 478376 andra människor i Göteborg som också är ute efter någonstans att bo....aha sa ja...tänkte inte på det!
Fast jag sitter verkligen inte i sjön, trivs rätt bra i min lya trots allt!

Nu ska jag äta överkokt torsk och göra min gitarr läxa så att jag inte skämmer ut mig imorrn!

kram

döden...

är nog något som jag försöker undvika att prata om så långt det går men när det kommer nära en så blir det så jädra jobbigt! Min chefs pappa gick bort i helgen, inte för att jag kände honom på nått sätt men hon e världens sötaste chef och det kändes inte rättvist eller på något sätt som att det var riktigt dags för honom att dö.
Det värsta av allt är att jag själv börjar fundera på massa saker när sånt här händer. Om min pappa skulle dö så hade jag inte kunnat förstå att jag inte kunde ringa och fråga hur man gör hans goda pannbiffar eller om han skulle kunna hjälpa mig att sätta upp en lampa nästa gång han hälsar på eller vad han önskar sig i julklapp eller om det är okej att han skjutsar mig till Lisa på Lördag eller ringa till hans jobb och tjata om vad jag vill att han lagar för mat när jag kommer hem över helgen, saker som för mig känns viktigt eller iaf skönt att göra ibland!

Hon började jobba idag. Fy vad jobbigt och vad ens liv kan förändras så snabbt, det är rätt knappt att man måste vara med om tragiska saker för att själv inse att man verkligen tycker om de människor som finns runt en!

Nu längtar jag till jul....umgås me min familj, dricka glögg, hjälpa pappa att skotta snö (eftersom det kommer att bli en väldigt vit jul i år), träffa söta vänner, hoppas på att få träffa annes bebis (Biff a´la som jag och Stefan har döpt denna människa till med tanke på att Björn heter Lindström i efternamn så tyckte vi att det var en självklarhet =)), sitta framför öppna spisen, spela nått intellektuellt spel (blir väl poker om min far och bror får bestämma), lyssna på massa bra musik, spela lite gitarr (ja jag har faktiskt snart lärt mig en och annan jullåt tro det eller ej), åka till Lisa och dricka rödvin och äta tapas och snacka om allt mellan himmel och jord, leka med arvid, basta, mysa och bara ta hand om mig själv och alla i min närhet!

Det låter väl som en strålande jul?

Vi ses!

puss ellan


lägenhetsvisning...

ska jag på idag i majorna =)
känner att den här lägenheten kan vara en riktig guldklimp med tanke på att den ligger i samma hus som
Red Lion, gångavstånd till Röda Sten och ett stenkast från min moster som jag kan våldgästa när jag är hungrig =)
men med tanke på min otur så får jag den säkert inte, men men håll tummarna så kanske ni får komma på inflyttningsfest i januari!

veckans låt...

får nog bli "Nanna" med Kim Larsen =) med tanke på att jag ska gå och kolla på den gamle uven ikväll! 

Nästa vecka ska jag försöka att utse nått bättre och mer oväntat!
eller visserligen vad är mer oväntat än att utse en av Kim Larsens gamle låtar från - 85 till veckans låt....nått bättre nästa vecka då helt enkelt =)

återträff

på lördag e det dags för återträff me alla som man gick i nian me...kan säkert vara kul att träffa de flesta men vet inte hur stor chans det är att jag kommer ihåg vem som bor var, vem som har barn med vem och vem som äntligen kommit ut som homosexuell dagen efter ändå.
Har planer på att ta med mig ett anteckningsblock eller en inspelningsapparat, dock med risk för att folk tror jag är dum i huvet =)

Återkommer med skandaler etc. som förmodligen kommer hända under kvällens lopp....hoppas bara inte att jag kommer vara inblandad i allt för många....

10 år sen man gick på stenbock och gick på skutt och läste fysik med Eva Rönnestad....shit va gammal man e!

puss

gitarrläxan..

har ja inte gjort denna gången heller.
Men försöker att lära mig "Fredrik Åkare och fröken cecilia lind" istället så att jag kan spela den för mamsen å pappsen på jul...om jag nu har lärt mig den tills dess vill säga =)

Vill se korten från i lördags nu...eller vill jag det? korten som togs fram till nio i vilket fall....

hej då

tack

och till sist: tack vakten igår som inte släppte in mig på halloween festen trots att jag enligt mig själv hade klätt ut mig (i verkliga livet hade jag knytit en sjal runt huvet och lånat nåns solglajer och försökte lura i honom att ja va en shejk från nordöstra turkiet) eftersom jag då va tvungen att åka hem istället vilket jag uppskattade enormt i morse när ja vaknade!

Ha en fortsatt trevlig söndag

puss ellan the shejk

den kristna ön

Äntligen har jag hälsat på min älsklingsfis på hennes ö. Det var jätte mysigt och skönt att komma ut till friska luften!
Har blivit införstådd med att det bor en jävla massa kristna människor här ute som heter Utbult, de behöver tydligen en hel egen telefonkatalog för bara folk me det namnet =)
Kanske inte ska tro på allt jag hör men detta tror jag faktiskt att det stämmer....

Har också blivit införstådd med att det kan vara väldigt skönt att prata ibland, trots att man gör det halv ett på natten och inte riktigt minns allt som sades.....