We got a long way to go....

Hur i helvete kan de satta pe en fransk film med spansk text nar man ska sitta 19 timmar i en buss?
Jag forstar varken det ena eller andra spraket och det rackte med att lyssna pa inledningsmelodin for att forsta att det maste har varit frankrikes storsta filmflopp pa 80-talet!

// ellan

Evaaa, Evaa vart ar du...det e ju jag, Roland nummer sju...

Var pa Eva Perons gravplats igar...det tog val ett tag innan vi hittade ratt bland alla spanska namn men hittade till slut Evita!! Ingen markvardig grav men desto haftigare var kyrkogarden. Alla hade sina egna gravhus, sa det var som att ga omkring i en spokstad! Intradet var gratis men i dorren stod nan shomme som forsokte fa bidrag till nan forskning och till raga pa allt fraga han mig om jag hade druckit vin. Nej, tankte jag, kanner han inte skillnad pa ol och vin.....

Tror jag har fatt feber ocksa...fan va drygt men men far val kopa nan dundermedicin och knapra pa innan bussresan till Iguazu fallen imorgon kvall!

besos ellan

forsta maj...

jag vet att man ska leva i nuet och b.la b.la b.la men lag och tankte pa Forsta Maj igar.
Har lovat mig sjalv (och Martina) att i ar ska jag inte ligga svettandes under ett tacke med 40 graders feber, halsfluss & kollandes pa ett program om Torrets. Haha va visserligen grymt roligt, men man tyckte allt lite synd om dem nar dem stod och skrek Neger for full hals nar dem befann sig i Bronx eller natt sant omrade med lite fler svarta manniskor an vita =)

Ar i Buenos Aires nu....har varit har en dag men kanns som att det kommer va en av hojdpunkterna pa var resa! Bestallde biljetter till Bocca Junior pa sondag...hoppas pa folkfest och inga upplopp....eftersom de har samma farger som Sverige angrar vi lite att vi inte stoppade ner en san dar snygg lang blond peruk med inbyggd bla keps pa...hade sakert gjort succè!!!

puss e

känslor...

det e en ljuvlig kansla att sitta i en buss genom Chile och titta pa den underbara naturen med Tiger Lou i lurarna!

det e en konstig kansla att bada och sola och samtidigt se toppen av en av Chiles vulkaner med sno pa toppen. Det kallar jag kontrast!

Det e en jobbig kansla att vara tvungen att hoppa fran en klippa rakt ner i en flod med tanke pa att jag har lite svart med vatten och hojder efter att ha hoppat pa Bettan fran 3:ans hopptorn i badhuset sa att Uffe va tvungen att radda henne (Sorry Bettan, hoppas att du inte har fatt nagra allvarliga men)...

Det e frustrations kanslor nar man sa garna vill prata spanska och forsoka forklara saker nar man inte har ett "muy bien" ordforrad =)

Det e angest kanslor nar jag vet att jag inte kan leva sa har jamt utan maste borja jobba om ett tag.....

besos ellan