färgblind...

...är Johan så om färgen i hallen blir dålig/ful/stark/svag så får ni nog skylla på mig =)

Har för mig att det var nått sånt här som vi valde...




det enda jag visste var att jag inte ville ha svart (för vi har svarta "möbler"), inte vitt (tråkigt), inte grått (för resten är grått) så det blev rosa...haha precis som att det är den enda färgen som fanns kvar =)

Här ska målas!

present

Igår när jag kom hem så hade Johan varit på stan och inhandlat massa fina presenter till mig =)
Den första presenten var en näsutvidgare i storlek medium som används för att minska snarkningar...vet inte om den presenten mest var till honom eller till mig egentligen...han kanske är trött på att aldrig få sova =)
Jag kände mig inte mer utvilad i morse men desto osexigare igår kväll med mina utvidgade näsborrar....

Se hela bilden

Annes söta Mira!

Ett underbart kort som jag bara var tvungen att lägga upp =)

Ett underbart kort som jag bara tvungen att lägga in! =)


förkyld-förkyldigare-förkyldigast

Ännu en dag med min jädra förkylning.
Men snart ljusnar det nog får jag hoppas!

Jag har lite funderingar på att måla en fondvägg i hallen och min hetaste färg för tillfället är rosa...får väl se när det blir av, ska bli bra i foten först iaf =)
Någon som har nått annat tips? (fast det är ju ingen som läser detta så det kanske blir lite svårt att få in tips haha)

Skulle egentligen träffat Maddes lilla Isolde igår men våga inte gå dit för då kanske jag skulle få skäll om hon skulle bli smittad =)


mycket av mina tankar..

går just nu till Lisa och Daniel!! Det är fruktansvärt jobbigt att se en kompis må så dåligt....jag håller alla mina tummar att lille Harry klarar av operationerna och blir en underbar liten kille.

Förra veckan så var jag i London me Johan och hans föräldrar. Det var riktigt mysigt...skönt med lite miljöombyte och jag bara älskar engelska pubar...hann självklart inte med allt vi ville men det känns ju som att om man ska hinna det så behöver man definivt mer tid än bara en lång helg.

Har precis flyttat och började första dan med att få in en 3 cm lång parkettsticka i foten som gjorde att jag och Johan fick tillbringa 18 timmar på akuten och en ultraljuds röntgen och två remisser senare så hamna jag till slut på Mölndals akuten där de grävde lite i foten, plockade ut träbiten och sydde igen med några stygn....vilket var sådär mysigt.

Det är måndag idag och jag längtar till fredag!
Varför kan man inte uppskatta det man har här och nu?