ny bebis.

fick reda på i lördags att jag ska bli faster...igen...ska bli så himla roligt!
Tiden går alldeles för fort och jag fattar inte att Arvid redan är över tre år....nu tjötar han, leker, spelar piano å tjötar ännu mer hela tiden å snart träffar jag väl honom på krogen =)

Men det som är det värsta är ju att jag också blir äldre.....

trådlöst samhälle.

det känns som att allt ska vara trådlöst, hyper-dyper och väldigt data hela tiden men eftersom jag också har blivit övertalad att skaffa trådlöst internet måste jag säga att det är gör gött att ligga i sängen å ta reda på om börsen går upp eller ner (eller hade iaf varit det om jag hade varit intresserad).

I helgen var jag, Steffo å Maria i Arvika och hälsade på Anne, Björn å Mira. Hade jätte mysigt! Skönt att komma bort en helg och slappna av....vi var på loppis, lagade mat, plockade äpplen och massa annat som hör hösten till och vi lärde självklart Mira att gå, prata och dansa breakdance också =)

På loppisen köpte jag en gällsta-milen väska för 15 pengar. En jätte grön ryggsäck med inbyggd pall och ölhållare....perfekt till skogspromenader.

Johan hade för övrigt lagat veggo korv med stuvade morötter/blomkål till mig innan, väldigt gott!! Ett tips!

Kram till er!

ellan 

höst

nu har hösten kommit. på gott och ont. behöver inte ha ångest för att man sitter inne och kurar en hel lördag men å andra sidan blir man kanske mindre pigg och glad.
ska in till stan och försöka att endast fönster shoppa =) Ikväll blir det vin med Jennifer, var svin längesen så det ska bli skoj!

har börjat nytt jobb me, kanske är därför jag är trött och inte pga hösten =)

Vi hörs!

puss