små saker som förgyller livet!

Ibland behövs det bara små saker för att göra dagen lite bättre. Ett ord, ett leende, en blomma eller ett kort.

Tex. världens goaste Agnes med brorsans kallingar på huvvet är en av dem sakerna som förgyller tillvaron =)

      




uteservering is the shit

Första uteserverings besöket gjordes igår. Grymt gött va det. Vi fira Johans födelsedag med mat och öl i solen, vi konstaterade att det var första gången vi drack en öl ihop ute sen jag blev gravid....Saga var med och sov gott i vagnen =) Det var riktigt trevligt!!

Vi har nu bokat ett lag till vårruset, kanske ska börja få upp flåset lite...och så ska jag jobba en dag i maj, dagen efter vårruset så det blir en hård vecka =)

Sitter och grejar på en låtlista till Sagas namnpartaj. Ett givet val blev: The Greatest med Cat Power. Om ni inte hört den så lyssna och njut.
Låten Leia med Paus, Mitt lilla barn med Jojje Wadenius och Your protector med Fleet Foxes finns också med...plus massa annat!! Hoppas att det blir bra.

Nu ska jag ut i solen!




första smakportionen

Saga har börjat att äta små smakportioner nu, hon har fått smaka på potatis, palsternacka och morot men hon grinar illa åt alla tre och förstår inte varför hon ska behöva stoppa det i munnen. Hennes morfar är besviken att hon inte gillar potatis, han klarar sig max två dagar utan potatis själv =)
Men gröten är däremot en höjdpunkt! Hon sparkar med sina små ben så fort hon märker att skeden inte är i närheten...
Men jag antar att det bara är att fortsätta med smakportionerna och att hon en vacker dag kommer uppskatta det!
Pratade precis med Johan om vad det ska vara för mat på hans födelsedag....som ett litet barn förklarade han att han ville ha tacos med egenmalet kött, så vi ska låna hem en köttakvarn från hans föräldrar och ställa oss och mala som på den gamla goda tiden....t
Vi var på ett nytt creperie i majorna häromdagen också, jätte mysigt inrett med gör goda crepes, det kanske blir ett pitstop där på söndag också!

Här är vår goding när hon äter:



Saga äälskar gröt!


längesen sist

Har haft en mys dag med Sagis idag, det har spöregnat hela dan så jag har inte haft dåligt samvete att jag inte gått utanför dörren =)
Har insett att den gamla fina "Nu ska vi sjunga" skivan finns på Spotify, och jag kände nästan igen alla låtar! Även om det var 25 år sen man lyssna på dem sist =)
*Hoppas att det blir nån fin vårdag snart igen...imorrn ska jag till tandläkarn och träffa Lotta!
I helgen fyller hjärtat år, han är snart närmare 40 än 30 =) Så vi ska fira det lite och han får bestämma vad vi ska hitta på!!
Kram