helvete...

vad ja e dålig på att blogga...ville bara säga det!

hej då

snuskgubbe

Kom till Rio de Janeiro for nagra timmar sedan och har redan hunnit bli forfoljd av en snuskgubbe nere vid stranden...det kom fram en snubbe som borjade ta pa oss och nar vi fortsatte darifran gick han efter medans han tog sig sjalv pa kuken. Vi var tvungna att ga fram till en polisbil som stod parkerad langs vagen och sjalvklart fattade de inte ett ord engelska men snuskgubben blev iaf bortskramd sa sen gick vi och satte oss pa ett hak for att lugna vara nerver. Ibland saknar man verkligen trygga sverige! Dar forstar de iaf va fan man sager om inte annat!

Innan vi gick ut och strosade sa skulle ellan lasa in sina pengar, pass etc. i ett skap pa vart rum, sjalvklart sa funkar inte nyckeln sen nar jag ska ha upp skap helvetet sa det var bara att hamta agaren som fick banka upp skapet med hammare och mejsel....underbar start pa var Rio vistelse!

Innan vi kom hit har vi varit pa lha Grande....en underbar o precis nedanfor Rio, inga snuskhumrar och inga dumma las men massa goda caprinhas och trevliga manniskor...skulle nastan velat stanna dar som det kanns nu!

Men imorgon blir det till att kolla pa den store kristus som finns nanstans i narheten, ska tydligen va en upplevelse!

ha det bra!

kram e


sambatakter...

Ar nu i en helmysig liten by, Trindade som ligger nagra timmar soder om Rio...
igar blev det beach party med livemusik och Skol (deras inhemska ol)....hm vad ar det med mig och gitarrer och mickar som gor att varje gang jag ser ett stativ maste jag dra det ur en annan manniskas hand och sjalv stalla mig dar och skrika?? Det var precis det jag gjorde igar och till raga pa allt borjade jag att sjonga ¨Vi ar barn av var tid¨ som sakert passar jatte bra nar man ar pa en liten javla strand nagonstand i Brasilien dar manniskor inte ens talar engelska!
Larde aven kanna en kille fran trakten som lovade att han skulle lara oss att surfa klockan tio idag, men sjalvklart vaknade vi forsent sa nu blir det till att forsoka lara oss sjalva...

Om tva dagar aker vi vidare till Ihla Grande som tydligen har en av varldens tio finaste strander....ska bli intressant!

Saknar faktiskt sverige lite om jag ska vara arlig....inte mitt jobb men alla vanner och sjuans olhall =)
Och alla bekvamligheter som man tar for givet, den goda maten och det morka brodet!!!

Ska ner pa stranden och forsoka bli av med min skallebank!

hej da

ja e inte full, ja e beautiful!!

Hm...har i Brasilien heter de flesta tidningar ¨Hora¨ och det slog mig bara vad fel det kan bli nar mannen i huset ska ut for att handla kvallsblaskan:
- Alskling jag gar ut och koper en kvallshora, ar tillbaka om en stund!

Rubriken larde vi oss av en galen norrbagge som vi har bott med de senaste dagarna ....ett bra nytt ¨ordsprak¨om nagon borjar att argumentera om man verkligen ska ha en till Captinha eller om man kanske behover en vatten;;;
- Vada ja e inte full, ja e beautiful!  *hick*

puss

full...bakfull

Brasilien och Caprinhas e livsfarligt!! Jag orkar inte med det har livet langre =)
usch stackars mig....
Har knaprat stora roda piller i nagra dagar efter att en ond halsfluss bakterie angrep mig i Buenos Aires, just nu har jag ingen koll alls pa nar, var hur eller varfor jag ska ta dem men jag borde val avsluta kuren antar jag!

Snart ar det tre veckor kvar till vi ska flyga hem till kalla Sverige...forstar inte hur fort det har gatt och hur i helvete jag ska klara av att ga upp till jobbet klockan 6??

Maste tillbaka till lagenheten och forsoka bli av med en ny bakterie som jag har fatt...forstar inte vad det kan vara men jag kom ihag att jag drack massa genomskinlig dricka med grona blad i som jag trodde var nyttigt!!

ha det sa bra
puss
ellie