bebis

Förra tisdagen var jag på mitt första Ultra ljud! Shit! Det var ju en hel del skumma tankar och känslor som gick igenon mitt huvud då måste jag säga....
Vår läkare var en lätt förvirrad snubbe som började att prata musik, psykologi och berättade om en Led Zeppelin konsert för 30 år sen. Vi kom ut därifrån med fem ul bilder (vilket i vanliga fall brukar vara två) och han hann poängtera att det inte alls var meningen och att han hade använts sig av det dyraste fotopappret, så jag lovade dyrt och heligt att inte berätta nått för nån....

Johan förstod nog inte riktigt förrän dagen efter vad vi egentligen hade sett där på skärmen, och det är ju inte så konstigt för det fattar man nog knappt innan knodden tittar ut.

I natt hade jag världens jobbigaste dröm, jag var på förlossningen utan Johan och utan kläder till bebben. Skönt att vakna och inse att det bara var en dröm.
Känns som att det kommer bli en del såna drömmar framöver med tanke på att min hjärna kan gå i högvarv emellanåt....

Kram


klämdag

Idag är det klämdag och det är bara jag i heeela världen som jobbar känns det som!! Jag hade verkligen behövt vara ledig, har alldeles för mycket att göra!! Men men, någon måste ju hålla Sverige flytande, eller hur?

Jag längtar till halv fyra.....

tiden går...

alldeles för fort, jag hinner inte riktigt med! Nu har vi iaf fått målat i vårt sovrum och det känns skönt, så nu ska jag börja fixa och dona där inne när tiden finns.
I söndags fyllde min brors dotter Agnes 1 år....fattar inte att hon redan funnits så länge. Jag fick en slängkyss och massa goa skratt när jag var där och hälsa på.

Dagens citat: "Försök att göra någon glad varje dag, om det så bara är dig själv!"

och välkommen till världen Wille!