tänka tänka tänka

känns som om det är väldigt mycket att tänka på i mitt liv för tillfället, fast om jag tänker (haha) efter så har jag väl alltid varit en sån människa antar jag. som tänker väldigt mycket =)
Tänk om jag inte skulle tänka så mycket  på allt...


hm jo Anne, fia har flyttat till Hönö utanför Göteborg....har inte hunnit hälsa på henne ännu men tror att det är jätte fint där ute bland kobbar å skär!

Jag funderar på att ha en liten minijulafton med glögg, pepparkakor, julklappar och Absolute Christmas..någon som är sugen?
Jag gillar verkligen julen, även fast man inte gör speciellt mycket annat än att äta och dricka (fast det gillar jag ju även fast det inte är jul=)).....

Verkligen ingen som är sugen på att följa med en stackars ellan till Barcelona?
Mitt motto i livet är ju att lära mig spanska men jag är för gammal för att våga åka själv =( haha

pussssss

lägenhetsbyte!

Fia har flyttat ifrån mig nu och är numera bosatt på en ö utanför göteborg där jag förmodligen kommer att hänga en hel del nästa sommar =) Med tanke på hennes nyfunna inneboende mr Hairy så kanske hon kommer att hänga rätt mycket inne i stan också =)

Så nu är det bara till att leta lägenhet då...har satt ut min på byte men det verkar inte som att det är lättast på jorden att få alla inblandade parter att nappa. Det finns ju både dubbelbyte, trippelbyte och djupare än djupast byte och en jävla massa andra byten.  Så det är bara att forsätta...jag är glad om jag ev. kan ha fått en ny lägenhet till våren 2014.

Ikväll ska jag ut till landet (igen)...känns som att jag har varit alldeles för lite här i Götet det senaste....men vad gör man inte för hemlagad mat och gratis öl =)

Ha en ljuvlig helg på er!

Vi ses
kram el sorko

helg!!!

fan va ljuvligt att det är fredag...var tom glad när jag vaknade imorse =)
insåg också att det kan vara idag jag kan få reda på om jag får lägenheten i majorna (då får jag också tre dubbla hyror på köpet men det kanske det kan vara värt)

måste jobba lite