vägning



Imorgon är det dags för Bvc igen, se om hon har gått upp något, nu har jag gett henne ersättning på kvällen och nån gång på dagen, eftersom hon vägrat äta från bröstet.
Idag kommer Fia in hit och äter kvällsmat och myser lite med oss, det ska bli trevlans!
Jag längtar till våren och varmare grader, jag vill sitta ute med Saga och en kopp kaffe i solen =)

Puss


Det är mysigt att sova med pappa....


vuxen

Igår fyllde jag 30 och är därmed vuxen, iaf enligt siffran på pappret!
Det känns inte mer annorlunda idag men krisen kanske smyger sig på snabbare än jag tror....men jag har ju Saga att fundera på nu så då kanske jag inte har tid att lägga energi på en gammal 30-års kris!

Jag hade lite släktpartaj i lördags, me mat å tårta, och massa fina presenter! Jag fick bla biljetter till Eldkvarn/Plura i Norrköping och presentkort på Ticnet så nu kanske jag kan unna mig en Way out west biljett i sommar =)
och tack Dennis för ett grymt rim =)

Nu ligger Saga här och pratar lite skit me mig, tror hon försöker säga att hon är hungrig eller så va det att hon gärna vill ligga i sängen hela dan och kolla på gamla western filmer, det har hon förmodligen fått från morfar men det går jag inte me på! =)

Hon hade inte gått upp så bra i vikt sist vi var på bvc så hon tyckte jag skulle amma henne varannan timme och ge ersättning på kvällen, hoppas att det blir bättre tills vi ska dit på torsdag.

Ha en underbar måndag, och det är sååå gött att inte behöva gå upp till jobbet =)

Kram

vår väder?

Eftersom vi har haft tjugo minusgrader de senaste två månaderna så kändes det nästan som vår när vi va ute idag! Solen sken och det var plusgrader =) Göra härligt!! 
På söndag fyller jag 30...gaah! Ska ha lite kalajs för släkten på lördag, får inte plats så många i vår lilla lägenhet så vi blir 16 pers...
Snart ska jag träffa Pia utanför simhallen, hon ska snart ha en liten bebis hon me.....så då blir det säkert en hel del mammafika ute i Frölunda =)

Nu håller Johan på att underhålla Saga med nån slags egenkomponerad sång som jag inte förstår mig på =) Tur att Saga inte riktigt förstår än för då hade hon förmodligen inte blivit så lugn =)

Nu ska jag göra ett ryck innan jag ska iväg!!


63 cm

Vi tog fram måttbandet i förrgår och försökte få en längd på Saga eftersom vi inte varit på bvc sen den 17 dec. Hon va hela 63 cm!! Hon har växt ungefär 11 cm över jul och nyår!!

     
       

Jag är sugen på att gå på konsert, önskar mig konsertbiljetter i födelsedagspresent....kanske får gå på Plura vem vet?


Nytt år nya löften!

Året som gick har varit annorlunda. Jag har ju varit gravid och det är ju en alldeles speciell upplevelse =)
Har inte fått några sommardrinkar i sommar heller så det ser jag verkligen fram emot 2011.

Vi har varit i Marbäck över både jul och nyår....det har varit jätte mysigt med Sagas första jul men nu är det ljuvligt gött att vara hemma igen! Sova i sin egna säng har jag längtat efter!! Nu börjar allvaret igen, eller iaf vardagen. Blir väl förmodligen en hel del bvc-besök, mammagruppsfikor, barnvagnsbios och annat sånt man håller på med när man är mammaledig =)




Gott Nytt år önskar Saga m familj!!