höst!!

Jag älskar det här vädret, blå himmel, lite kallt och höst! Ljuvligt! Har nog fått höstkänslor också med tanke på att jag håller på att städa precis som min mamma brukar göra på hösten (även under vår och vinter kan jag väl tänka mig...men man behöver ju inte överdriva)...har städat garderob, skåp och lådor i köket och har börjat sortera räkningar! Haha har säkert också nått att göra med den där åldersnojan =)

Sjukt gött me helg iaf! Blir nog en heldag på Lördag med shopping och middag och rödvin (eller var det kanske så att vi var tvungna att dricka upp din Rom Martina?)

Och på måndag ska jag börja spela fotboll med några lärare och deltagare från jobbet...hehe har ju hört att de där utlänningarna är rätt grymma på det där med att sparka boll..ja kommer väl mest sparka sönder smalben kan jag tänka mig! Jag återkommer om det blir mål eller sjukskrivning =)

Nä nu är det sista kapitlet av Stieg Larsson som måste läsas innan jag släcker lampan!

Ps. Det var kul att höra Jenfas röst idag och se hur hon har det på gamla el worko Ds.

Puss

svamp

Jag är sugen på att plocka svamp, äta svamp och frysa in svamp! måste nog åka hem till landet snart så att jag kan stilla mitt behov!

puss kantarellan

åldersnoja?

Gick hem från jobbet idag och stötte på två yngre tjejer som stod å hängde bakom ett stängsel.
Den ena tittade på mig och frågade vad jag hette. Ellinor svarade jag och fortsatte gå.
Hur gammal e du sa den andra tjejen och försökte vara lika tuff som den första tjejen och våga fråga mig något.
26 svarade jag och log mot dem båda medans jag fortsatte. Oooooooo, hörde jag med en ton som verkligen fick mig att tänka på att det bara är 39 år kvar till pension, dem förstod nog inte att man inte svarar med ett ljud av negativ klang när man frågar en tjej som snart har 30-års kris hur gammal hon är!
Imorrn ska jag gå en annan väg hem.

tankar...

tänker ofta väldigt mycket och det känns som en dålig vana, med tanke på att man oroar sig mycket över sånt man inte behöver oroa sig för!
men jag ska försöka göra som Ola Mangnell så bra uttryckte det: "Ta det kallt, det e allt!"

nu blir det What about brian för hela slanten så slipper man fundera så mycket....

puss


gitarr vs. spanska

Ska läsa en studiecirkel till hösten och kan inte riktigt bestämma mig om vilket jag ska välja, hjälp någon!!
Ska jag bli singer/songwriter stjärna eller salsa mästare!!?

hilfe nån!

tsunami

Fick ett mongo ryck och åkte till ulricehamn i lördags...jag och fia tyckte det var en strålande idé att sätta sig på bussen kl. 19 för att bara komma till Borås där vi fick sitta och vänta för att en och en halv timme senare hamna på en buss med 34 fjortisar som prompt skulle ha pissepaus var femte minut. Men det värsta av allt var att busschauffören verkligen gick med på det så det kändes som att man var på väg till Kullaberg igen =) Ingen överdrivet trevlig deja vu men till slut kom vi iaf fram......ett antal Björn Rosenström sånger senare.

Väl i Ulricehamn välkomnades vi av en våg på busstationen och ett antal fulla människor som stod på bord och stolar för att inte fördärva sina nyinköpta kräftkalajs skor. En mini tsunami hade kommit till stan! På radion dan efter hörde man hur människor hade blivit av med väskor, nycklar och jackor (b.la min mammas, vilket jag befarar har att göra med vätskan i hennes strupe snarare än vätskan vid hennes fötter =) och folk gick skallgång dagen efter vid strandkanten för att försöka hitta sina borttappade saker.

Till helgen blir det ännu en kräftskiva, men den här gången har jag beställt solsken. Så lördagen kommer bestå av kubb, allsång på logen, beska droppar, kast med liten grävling och lite annat smått och gott!

Nu ska jag kolla på dokumentär om Cat Stevens!

puss ellan

min sparris...dör & begraven!!

Just för tillfället hatar jag alla lastbilschaufförer, för jag vet att det var En av dem jävlarna som demolerade min cykel häromdan! Ska aldrig mer bli kär i ett ting och inte i en människa hellerf ör den delen ....man blir ju bara dumpad, sårad och lämnad ensam....
nä för ja e inte bitter!

Det värsta med hela historien är att jag inte ens kan få tag på en likadan...det kan kanske hända att det finns en liiiten chans att jag kan få en cykel till våren....våren?? det e ju för fanken NU ja vill cykla! Det ända alternativet cykelmannen kunde ge mig var en illorange hawaii cykel....kan det vara nått kanske?

puss från en dumpad ellan