med tanke på ångest...

bara för att jag råkade nämna att jag ofta får ångest i mitt förra inlägg, så såklart fick jag ångest =)
Såg nämligen att jag hade ett kryss ritat på handen och kom genast ihåg tillsägelsen jag fick i söndags
(när jag redan hade bakfylleångest btw). Det jag fick höra var att jag svär mycket, vilket visserligen stämmer men det är alltid jobbigt att höra sånt man egentligen inte vill höra! Fick en konstig känsla i kroppen, mådde illa och var tvungen att ringa pappa och fråga om han tyckte att det dem sa stämde...hehe det sa han självklart att det tyckte han inte, men det kan ju bero på att jag är hans älsklingsdotter (enda dottern visserligen) eller att han svär lika mycket själv och genom att inse att jag svär mycket så måste han samtidigt inse att han själv också gör det.
Jaja, kvällen slutade med att jag ritade ett kryss på min hand och har genom den startat en egen avvänjningskurs i fula ord!
säger därför även i detta inlägg, wish me luck =)

puss

nytt jobb..

Här har man gått och pratat om att man vill iväg från jobbet och rätt som det var så fick jag ett nytt jobb...men va hände då me ellan jo hon fick såklart ångest och tänkte att hon kanske inte alls vill byta jobb!
Vad är det med mig och ångest, skulle vilja vara en som tänkte och brydde mig mindre om saker så jag slapp gå och ha ont i magen för något som kanske inte alls man behöver vara orolig för.
Nu har jag iaf sagt upp mig och det känns helt underbart, ska hänga me mitt nya jobb till Sunne Spa i tre dagar och jag kommer ändå ha kontakt med alla ljuva idioter där ja jobbar nu! Så wish me luck!

puss
ellan

dj ellan

Skulle ta en öl igår och åka hem och städa?det slutade som vanligt att jag 17 öl senare e 30 sekunders dj och står och skriker att:  ?Åååå det här är världens bästa låt? om ALLA låtar jag spelar?.varför e det så att när alkoholen går in går vettet ur?

Vet även att alla mina "vänner" alltid bildar en pakt gentemot mig innan alla fester, de påminner varandra om att hålla mig borta från stereon så att de åtminstone kan lyssna på EN hel låt innan Dj ellan måste byta skiva...

Så nu har jag lovat mig själv att hålla mig borta från stereon på alla fester (förutom hos mig själv då förstås) så att mitt rykte som "30 sekunders dj´n" försvinner...

ha en ljuvlig påsk!

// ellan