v. 37 + 3

Hej!

Dagens matchvikt ligger på + 13,5 kg.

Jag har bara två och en halv dagar kvar att jobba, det känns riktigt gött faktiskt. Lite tröttare, tjockare, sletnare och nervösare går jag hem nästa torsdag för att vänta på att bebisen vill komma till världen (om han inte kommit innan dess) Jag har tagit ledigt på måndag och tisdag nästa vecka så att jag kan vila lite och sen går jag hem på "riktigt" på torsdag.
Känns nog rätt overkligt för tillfället att jag snart ska vara hemma, inte gå till jobbet på ett år, utan ta hand om en bebis som behöver min uppmärksamhet dygnet runt i början. Mysigt men samtidigt lite skrämmande!

Jag mår bra men känner mig mer gravid för varje dag, har mer ont och svårare att gå, sover sämre och snarkar värre än min pappa (vilket inte är lätt) men tror ändå att det är ganska lindrigt mot många andra,  lite gravidkrämpor får man väl räkna me =) Men ska bli skönt att ha några dagar vila innan beräknad ankomst av bebben (14 nov), på fars dag och Pias födelsedag! Vi får väl se om h*n kommer innan eller efter....

Pratade med en kollega idag som berättade att han inte har fått sova bra på tre år sen hans första barn kom till världen och att han fortfarande vaknar halv fem även om han sover på hotell....kändes ännu mer som ett bra val att jag tog två dagar extra ledigt nästa vecka eftersom jag aldrig mer får vara utvilad =)

Bebisen vem är du?


allt detta för dig min bebis...

Det är mysigt att vakna 02:32 med sura uppstötningar, går sedan på toa och när jag sätter mig upp så känns det som att någon sparkat mig hårt hårt mellan benen, efter toabesöket ser jag att Johan sover på soffan förmodligen för att jag, som han uttrycker det, har börjat med mina underbara avgrundsvrål (snarkningar) under natten. När jag väl ska lägga mig igen så återkommer de ljuva uppstötningarna med jämna mellanrum så jag tror att jag när som helst får upp något. Sen kan jag ju inte somna om och försöker med alla gamla tips: kudde mellan benen, vetekudde, dricka mjölk men inser att det inte är någon idé så efter några timmar är det bara att stiga upp....
Idag kände jag att jag önskade att min bebis blir en snäll bebis som sover mycket....

Har nu fått in spjälsängen i sovrummet så nu känns det mer verkligt att vi snart ska få en bebis som ligger och snusar jämte oss..overkligt men samtidigt fantastiskt!

Igår drack vi glögg, målade och spotifayade. Shit va mysigt! Jag längtar till advent nu och tills jag får baka mjuk pepparkaka och mysa me bebben!

Kram ellan