forts. on the road again

..ger!

haha nu ska jag sova.
Imorgon kommer jag nog vakna och vara apglad!

puss

on the road again..

då var påse-i-låda packat, äggsmörgåsarna färdiga och bilen tankad. imorgon drar vi iväg till huvudstaden för meze ätning, rödvins drickning, secondhand shopping och en och annan salsa dansning. (?) ska iaf bli hur kul som helst! Skönt att komma ifrån vardagen några dagar och bara njuta.

har ångest för min framtid för tillfället. vet inte om jag ska ut och resa eller inte till våren. har ju varit det två år i rad nu och det känns som att man har sparat alla sina slantar konstant i två års tid vilket inte alltid känns som en bra idé när alla andra är ute och roar sig. Vill egentligen läsa spanska, och det förmodar jag att ja inte kan göra i Thailand? =)

Var hos Arvid innan och fick ta på honom pyjamasen och läsa godnattsaga (inte store Arvid utan min tvåårige brorsson). Sagan handlade om en man som bara grät och grät och grät tills hela hans hus var fyllt av tårar, men sedan fick han en röd cykel och blev så glad så glad så glad så att han skratta så högt så att fönstren gick sönder och alla tårar rann ut i hans trädgård. Sen börja de växa massor av blomkål i hans trädgård och han kunde äta hur mycket kåldolmar han ville resten av sitt liv. Sen levde han och var "ap glad" resten av livet.
Så nu går Arvid runt och säger att han är apglad så fort han är glad över något =)
Skulle me vilja bli barnboksförfattare och komma på nya ord som barn över hela sverige börjar använda utan att ha en aning om vad de egentligen säg

estocolmo

Ska till Stockholm i helgen och hänga på söder och shoppa second hand...fan va nice det ska bli =)
Hoppas bara inte att jag får för mig att stå och skrika på en taxi (tom bil) på spanska mitt i natten....igen, för då får jag nog ta tåget hem förmodar jag....

Ska bli kul å ses Jillen!

Känns som jag inte har sett dig sen dackefejden, men som den gamle bellman sa: Det som göms i snö kommer fram i tö!

Vi ses om två dagar!!

pussssssss


SFI

svenska för invandrare jobbar jag med nu..sitter och skriver in närvaro nu och har gjort större delen av dan så jag ville bara göra nått annat. det var därför detta blev ett så fantastiskt roligt inlägg!

nu måste jag fortsätta.
hörs när jag får tråkigt igen =)

puss