tjena pommefritten...

hur e lägenheten?

idag mår ja som en gammel brörost....trodde jag skulle ha massa energi och fira sista veckan på jobbet! men icke...istället går ja runt som en zombie och vill inget annat än att gå i ide och sova i hundra år!

hej då!

hälso helg...

Hade lovat mig själv att ha en helg utan alkohol för att vara lite snäll mot min lever och alla människor som tvingas umgås me mig på fyllan, så nu sitter jag här utvilad och utan bakfylleångest! Det var från början min och Lisas plan men jag tror att hennes sprack i fredags eftermiddag efter att någon övertalade henne in i fördärvet =) vi får ta det en annan gång lisa och då ska jag även hålla mig borta från pizza, chips och schlagerfestivalen, det är en sak som är säker!
Är fortfarande helt förstörd över detta jippo som jag för första gången såg på i lördags, alla röstar ju ändå på sina grannländer och när Dame Edna i plåtdräkt dök upp i rutan bestämde jag mig för att det var första och sista gången jag satt och förde protokoll över sånt som jag hade klarat av att utföra när jag gick på dagis!

ha en bra söndagskväll!

puss e

bäst just nu...

Kristofer Åströms nya skiva - Rainaway Town

Lyssna och njut!

goda råd!!

haha tack min kära vän daniel för dessa goda råd!

Hej Läste i din blogg att du som jag lider utav bakfylleångest, det finns ett väldigt bra sätt att bota denna ångest och det kan man göra med två olika metoder den ena är med locktight och sugrör. Du smetar in dina läppar med locktight (superlim) och lägger sedan ett långt sugrör på ena läppkanten vilket gör att man ej kan snacka men dock dricka en massa sprit genom sugröret så då slipper man denna form utav bakfylleångest t.ex ?vad sa jag i går egentligen? eller ?varför sa jag så där? Det som är positivt med denna metod är det att hånglar du med någon så sitter han garanterat kvar. Den andra metoden är att ej dricka någon sprit alls utan hålla sig till festis och mcdricka så slipper du garanterat ångesten. Det finns dock en nackdel med denna metod och det är att du får ångest över att dina polare har jätteroligt och du inte har det. Hoppas att du kan pröva dessa metoder i praktiken och glöm ej att krama varandra där ute i trafiken.


Det är ju tur att jag ska ha en hh (hälsohelg) i helgen så att jag kan prova på det sistnämnda rådet iaf =)

kram ellan

min sparris =)

Har äntligen klippt navelsträngen me min ljuva underbara crescent...
fick tag i en vit cruiser som numera kallas för sparrisen, fråga mig inte varför men det kan ha nått att göra med en tysk man vid namn Claus och för mycket Rebenshoppen under skinnjackan!

Det värsta med att ha en ny cykel är att man måste vara lite mer försiktig än med den gamla, det känns inte lika okej att ställa den vid valand en vecka under göteborgs kalaset (som min gamla cykel fick stå ut med).....

nä nu ska ja ut me min sparris!

ha en ljvulig helg!

kram

bröllop imorrn...

vad ska man köpa till några som inte vill ha nått?
Funderar på att kanske skänka pengar till nån cancerfond eller så för det är det ända som dem uppskattar....
men men..det enda jag uppskattar just nu är en ljuvlig grillkväll me kompisar och öl!!

hej då