Saga <3


Nu har vi funderat klart....

Vår skrutt som har blivit kallad både bebisen, Jonny, Leia och Ola-Conny har nu äntligen fått ett namn. Hon kommer att få namnen Saga Leia Elsa Lantz.
Välkommen till oss!!




Vår lilla ljuva skrutt...

kom till världen fredagen den 19 november kl. 19.59. Hon vägde 3480 g och var 51 cm lång.
Hon och jag mår och mådde jätte bra hela vägen...
Det är ju en helt otrolig känsla att bli mamma, nästan så att man inte har fattat att det är min dotter som ligger här jämte mig i sängen. Men det kommer väl så småningon när man verkligen förstår att det inte är nått man har lånat och kan lämna tillbaka =)

Förlossningen gick rätt snabbt, jag gjorde nog en hel del själv här hemma innan med hjälp av bra musik och en varm dusch, vi åkte in runt 17 tiden till Östra och skruttan kom 19.59. Så vi var nog inte på bb mer än 2,5 tiimme innan hon villel komma till världen. Efter allt var klart så tittade jag ut genom fönstret och då hade det börjat snöa...jag älskar snö så det kändes alldeles perfekt! Och det kändes skönt att vi hade sluppit att köra i det också...

Vi stannade på bb till på söndagen, alltså två nätter och sen åkte vi hem till kvarteret Glömskan igen! Så nu har vi varit hemma i exakt en vecka.
Vi har fått besök varje dag sen i måndags och det forsätter nog några dagar till, det är jätte mysigt när folk kommer hit men ibland känner man tröttheten smyga sig på.. Hjärtat har fått massa fina presenter, helt galet va alla är snälla!! Tack <3  Även om jag har försökt att lova mig själv att jag måste sova på dagen när hon sover så kan det ibland bli svårt att verkligen göra det, det finns  ju en massa annat att göra hela tiden =) Och är hon vaken och tittar så vill man ju bara titta på henne =)

Namn är vi inte riktigt överens om men jag tror att vi kommer veta det inom kort =)

Nu ska jag fira lite första advent....
 
Kram till alla och glad första advent =)




+ 3

Idag är det onsdag och inget har hänt än...innan helgen hade ju varit skönt om du kom bebben =)

Snart kommer Fia och Andreas hit...ska strax börja laga lite mat å bjuda på! Andreas och Johan ska våga sig iväg på Sverige-Tyskland så jag får väl knipa i två halvlekar ikväll så att Johan hinner komma hem igen =) Annars får Fia köra mig till Östra... =)

Tror att jag känner nått lite då och då, att det stramar eller att det känns annorlunda mot vad det gjort tidigare, förmodligen är det bara inbillning för att man känner efter för mycket....
men imorrn blir det låååång promenad, stark mat, champagne och rensa förrådet! så får vi se vad som händer!!

Kram Ellan

+ 2

Nu väntar man bara känns det som, nu känner jag mig redo för skrutten! Har varit skönt att vara hemma en vecka och ta det lugnt, även om jag blir lite rastlös =) Har bakat lite, rensat lite, varit på Ikea, varit å kollat in Östra, varit ute och gått och försökt att vila lite....
Nu börjar man ju fundera mer än man gjort innan bara för att man går hemma, vaknar ofta tidigt och kan inte somna om....fast å andra sidan så blir man även mer avslappnad för att nu känns det som att man gärna vill att det ska börja och är då samtidigt inte lika rädd för vad som komma skall....

Får väl ta och putsa fönstren i veckan och ta ett glas champagne så kanske det kör igång =)



Jag och magen..



Taget av mig själv =) Blir så när man är ensam hemma och inser att man borde ha nått kort på magen!
Nu är det en vecka kvar idag till BF. Får väl se när skruttet vill komma ut till oss!!


Väntans tider!

Idag är det en vecka kvar till BM, gaaah. Nu börjar det verkligen närma sig. Ska till barnmorskan på tis igen om inte skrutten kommit innan dess förstås.
I natt vaknade jag kl. 03.00 och 06.00 prick =) Precis som att kroppen börjar förbereda sig på att jag bara ska kunna sova tre timmar i sträck sen när jag ska upp och amma!
Nu är jag mammaledig och har varit det sen i fredags, jätte skönt, men blir ändå lite rastlös. Vill ju gå låååång promenader utan att bli kissnödig var femte meter och få kli i benen efter tio. Men man får ta många korta promenader istället =)

Är faktiskt lite nervös, trodde jag faktiskt inte att jag skulle bli. Men det är väl inget ovanligt antar jag? Beror förmodligen på att man inte har någon kontroll över vad som händer och man vet inte vad det är som kommer att hända heller för den delen, bara att det kommer göra j*vligt ont, vilket inte är nån tröst precis.

Jag är sugen på att adventspynta. Får nog vänta med det ett tag annars får Johan ett spratt =)

Kram Ellan