snuskgubbe

Kom till Rio de Janeiro for nagra timmar sedan och har redan hunnit bli forfoljd av en snuskgubbe nere vid stranden...det kom fram en snubbe som borjade ta pa oss och nar vi fortsatte darifran gick han efter medans han tog sig sjalv pa kuken. Vi var tvungna att ga fram till en polisbil som stod parkerad langs vagen och sjalvklart fattade de inte ett ord engelska men snuskgubben blev iaf bortskramd sa sen gick vi och satte oss pa ett hak for att lugna vara nerver. Ibland saknar man verkligen trygga sverige! Dar forstar de iaf va fan man sager om inte annat!

Innan vi gick ut och strosade sa skulle ellan lasa in sina pengar, pass etc. i ett skap pa vart rum, sjalvklart sa funkar inte nyckeln sen nar jag ska ha upp skap helvetet sa det var bara att hamta agaren som fick banka upp skapet med hammare och mejsel....underbar start pa var Rio vistelse!

Innan vi kom hit har vi varit pa lha Grande....en underbar o precis nedanfor Rio, inga snuskhumrar och inga dumma las men massa goda caprinhas och trevliga manniskor...skulle nastan velat stanna dar som det kanns nu!

Men imorgon blir det till att kolla pa den store kristus som finns nanstans i narheten, ska tydligen va en upplevelse!

ha det bra!

kram e


Kommentarer
Postat av: anne

Jag blir så otroligt sugen på caprinhas när du skriver om det hela hela tiden. :) Måste nog fira våren med en till helgen. :)
Här hemma är det verkligen VÅR nu!! Det är så gött väder så jag blir helt tokig. Har varit ute och krattat löv idag. Så gött med trädgård!

Postat av: Anonym

Hej, hoppas Rio blir lugnare än starten, men receptet på Caprinhas har fortfarande inte kommit! KRAMAR i massor.

2007-03-21 @ 17:11:54
Postat av: från mamma

föregående kommentar var från mig!

2007-03-21 @ 17:13:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback